Architektom vlastného bývania

V Bratislave je momentálne vo výstavbe niekoľko zaujímavých projektov v rôznych lokalitách, štandardoch a koncepčných riešeniach. Jedným takým je aj projekt Floriánka, ktorý sa rozrastie v centre ešte pôvodnej obce Záhorská Bystrica na Ulici československých tankistov. Ideálne miesto pre klientov, ktorí hľadajú na jednej strane kľud aký nájdete aj na vidieku, samozrejme s potrebnými službami v bezprostrednej blízkosti, no strane druhej ste stále súčasťou hlavného mesta a do jeho centra máte skvelú dostupnosť.


V čom je teda projekt Floriánka výnimočný?


Flexibilita. Predpokladáme, že väčšina ľudí sa už pri hľadaní svojho perfektného bývania ocitla v situácií, kedy sa nevedeli rozhodnúť, nakoľko Vám pri jednom nevyhovovala dispozícia, pri druhom výmera či materiály. Koncept projektu Vám prináša pomerne veľkú slobodu pri výbere svojho nového bývania. Vy sa rozhodnete, či Váš dom bude jedno- alebo dvojpodlažný, štvor- či päťizbový. Samozrejmosťou je bezproblémové parkovanie priamo pri dome. Stále máte možnosť určité elementy pridať, odobrať či zmeniť.


Kreativita. V tomto prípade možno povedať, že úzko súvisí s flexibilitou, teda voľnosťou pri výbere rodinného domu v tomto konkrétnom projekte. Je na Vás ako s ňou naložíte. Za jeden z najdôležitejších atribútov jednoznačne označíme dispozíciu domu aj v závislosti od počtu osôb, ktoré budú v dome bývať. Pracujete z domu a potrebujete svoj vlastný priestor alebo Vám padne vhod väčšia miestnosť pre návštevy? Gril a bazén na záhrade vôbec neznejú zle! Ak si však nie ste istí svojimi predstavami, hlavne nezúfajte a nenechajte sa ovplyvniť svojimi obavami. Skúsený tím, ktorý sa podieľa na realizácií projektu Floriánka Vám ochotne pomôže. Spojením služieb architekta, záhradníka či realitných odborníkov a Vašich predstáv dokážeme tak vytvoriť na mieru ideálne nadčasové bývanie.


Takto sa z Vás stane architekt vlastného bývania.